Programförklaring

Framgångsrika entreprenörer och ledare delar egenskaper med varandra. Framgångsfaktorer som har tagit dem dit där de är idag. Det är inte ovanligt att de själva inte ser vilka egenskaper de har. Vad det är som skiljer dem från alla andra. 

Vissa har alltid haft dem, andra har utvecklat sina egenskaper genom upplevelser de haft. De strävar efter att bli sitt bästa jag och tävlar bara mot sig själva. De slutar aldrig att lära sig. De delar en aptit på kunskap och går ofta upp tidigare på morgonen än de flesta av oss ens skulle drömma om att göra ibland upp till tre timmar innan arbetsdagen börjar. 

I media pågår en ständig jakt på olika framgångsfaktorer men vi låter personer berätta själva, med sin egna ord. Vi föredrar fördjupade intervjuer istället för korta. Vi tror att du älskar att läsa bara innehållet berör. Att få krypa upp i soffan och läsa berättelser som inspirerar. 

I fördjupade intervjuer i tidningen berättar det sin historia. Genom att ställa frågor och genom ett genuint intresse för historien får du som läsare en inblick i vad som gör just de här personerna så framgångsrika. Genom underhållande långläsning blir tidningen en mentor som du kan använda i ditt eget liv. Det är aldrig för sent att lyckas med sitt liv, sin karriär eller sin stora dröm. Ibland är det en enda mening som förändrar våra liv. En enda mening som berör oss och får oss att se något vi inte sett. 

Om bara en enda intervju kan få dig som läsare att få modet att byta miljö till en miljö där du har större möjligheter att utvecklas så har vi vunnit med tidningens syfte att vara mentor. 

Tidningen riktar sig både till chefer, ledande företagsledare och entreprenörer men också till dig som bara vill få inspiration att förändra ditt liv och komma närmare målet att bli det bästa du kan bli!

Annika Hegardt, Redaktionschef Chef & Ledare

Chef & Ledare - Förlag KompetensGruppen i Sverige AB  - Tel: 08-20 21 10 - E-post: redaktion@chef-ledare.com