VIP-erbjudanden för dig som är prenumerant!

Varmt välkommen att ta del av dina vip-erbjudanden som prenumerant till magasinet Chef & Ledare. Detta är...din egoboost, din upplevelse, ditt digitala verktyg och ditt kunskapslyft!

Joakim.jpeg

Siktar du mot stjärnorna?

Passionerade och modiga ledare får framgång och når dit. Joakim Muschött tränar chefer, specialister och ledare sedan 20 år och har skrivit en bok om mod. Möt Joakim kostnadsfritt under 45 minuter över Skype / telefon där du som VIP-kund kostnadsfritt får strukturera upp dina utmaningar. 

Boka ett första möte med Joakim på email: 

Erbjudande:

45 minuter kostnadsfritt!

resebild_6.jpg

Konferensresa till Skottland

Skottlandsresor erbjuder er en oförglömlig resa i Skottland.

Boka en konferensresa till Skottland för minst 12 personer i höst, och få en whiskyprovning på köpet. Ring 021-444 00 82 eller maila till info@skottlandsresor.se.

Klicka för mer information!

Som VIP har du 10 % på en konferensresa 2020!

Erbjudande:

Fri whiskyprovning!

Addsystems4.png

Ledningssystem

Förenkla arbetet med en smart webblösning för ledningssystemet. Just nu erbjuder vi fri abonnemangsavgift de tre första månaderna.

 

Klicka för att boka din kostnadsfria demo redan idag eller ring oss på 08-545 664 03

Erbjudande:

Gratis i tre månader!

Taittingerbar

Järvsö konferens

Exklusiv champagneprovning på Tattinger bar och galleri i Järvsö med anor från 1600-talet. Gäller för 8-10 pers vid bokning av 2-dagarskonferens under helgfri vardag.

Kontakta oss så skräddarsyr vi aktiviteter, boende, mat och resa på ett enkelt och smidigt sätt. info@järvsökonferens.se

Erbjudande

Fri champagneprovning!

Snacka Snyggt_18.jpg

Snacka Snyggt Retorikbyrå

Snacka Snyggt är en retorikbyrå som håller kreativa utbildningar i modern retorik och kommunikation. Våra huvudämnen är Presentationsteknik, Förhandlingsteknik, Härskarteknik och Kommunikativt ledarskap. Våra öppna kurser finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Luleå. Anmäl dig nu och låt oss hjälpa dig bli den bästa retoriska versionen av dig själv! Som VIP har du 20 % rabatt.

Erbjudande:

20% på vårens kursen!

IMG_6451.jpg

Internationell fotograf

Jag hjälper er med alla bilder ni behöver till ert företag! Snygga enskilda porträtt, gruppbilder, event, lifestyle-bilder, bildbank osv.

Maila för offert. Som VIP har du 20 % rabatt på alla paket.

Kate Gabor Photography

fotograf@kategabor.se

www.kategabor.se

@kategaborphotography

Erbjudande:

20 % på alla företagsfotograferingar!

Excel_för_inköpare_Linked_in.jpg

Excel för inköpare

Excelkursen för dig som arbetar med inköp och supply chain management i privat eller offentlig sektor. Vi lägger speciell vikt på verktyg och metoder som är användbara för att mäta och förbättra inköpsprocesser.  Som VIP har du 20 % rabatt på kursen Excel för inköpare under 2020

Erbjudande:

20 % rabatt på Excel för inköpare!

Excel_för_inköpare_Linked_in.jpg

Kommer snart!

Kommer snart!

Från:

Rabatt

Excel_för_inköpare_Linked_in.jpg

Kommer snart!

Kommer snart!

Från:

Rabatt